Kolm nädalat jäänud UiPath Automation Awards 2019 kandideerimistaotluste esitamiseks

BUKAREST, Rumeenia--(BUSINESS WIRE)-- Selle aasta juunis lansseeritud UiPath Automation Awards 2019 - konkurss, mis on suunatud ärilt ärile automatiseerimistehnoloogia idufirmadele Kesk- ja Ida-Euroopast - on meelitanud kandidaate tervest regioonist. Sobilikel kandidaatidel on veel 3 nädalat lõpetada ning esitada oma kandidatuuri võimalusele võita 50 000 euro suurune rahaauhind, võimalus mentorlusele ja ligipääs UiPathi klientidele.

UiPath Automation Awards on alustanud taotluste vastuvõttu oma kahes kategoorias:

  • Start Up Automation Award - selles kategoorias vaatavad žüriiliikmed kandideerimisavaldusi, mille on esitanud olemasolevad meeskonnad juba eksisteeriva autotooteda ning maksimaalse rahastusega kuni 1 miljon dollarit.
  • Scale Up Automation Award - selles kategoorias peab ettevõttel olema vähemalt 3 maksvat klienti, kindel meeskond ja maksimaalne rahastus kuni 3 miljonit dollarit.

Kandideerimistaotluste esitamise tähtaeg on 2. september 2019 ja esialgsed otsused tehakse žüriiliikmete poolt kuni 16. septembrini. Alates 7. oktoobrist teevad žüriiliikmed külastusi ettevõtete juurde ning nomineerivad kolm finalisti igas kategoorias. Finalistid esitavad oma ettekanded 30. oktoobril Bukarestis, Rumeenias "konverentsil "How to Web".

Kandidaate hinnatakse konkursi 5 žüriiliikme poolt: Google Rumeenia tegevjuht Elisabeta Moraru, UiPathi strateegiajuht Vargha Moayed, UiPathi robootikajuht Boris Kumrey, Credo Venturesi juhtivpartner Ondrej Bartos ja Seedcampi ettevõtluspartner Stephen Allott.

Start-Up kategooria võitja saab rahaauhinnaks 50 000 eurot, mentorlustunnid kogenud juhtidega UiPathis ning tehnoloogia- ja turundusalast tuge. Scale-Up katergooria võitja saab auhinnaks tutvuda vähemalt nelja UiPathi rahvusvahelise kliendiga, tehnoloogia- ja turundusalast tuge ning võimaluse tuua oma lahendused UiPathi testimislaboritesse üle maailma.

“Meie UiPathis ei ole unustanud, et hoolimata oma praegusest 7 miljardi dollari suurusest väärtusest, olime mitte kaua aega tagasi Rumeenia idufirma, mis töötas Bukaresti korterist 10 inimese suuruse meeskonnaga. Me teame kui raske on saada suurepärasest ideest head ettevõtet. Seetõttu tahame täna ulatada abikäe andekatele ettevõtjatele selles piirkonnas, et ka nemad saaksid jõuda oma unistusteni,” ütles UiPathi strateegiajuht ja selle projekti algataja Vargha Moayed.

Kõik idufirmad või algfaasis automatsioonifirmad Kesk- ja Ida-Euroopa regioonis (Albaania, Valgevene, Bulgaaria, Horvaatia, Küpros, Tšehhi, Eesti, Kreeka, Ungari, Läti, Leedu, Malta, Moldova, Poola, Rumeenia, Slovakkia, Sloveenia, Ukraina ja Türgi) on oodatud kandideerima.

Üksikasjade nägemiseks kliki siia.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Source: UiPath